rightBorder
Konfigurator
Vsi oddelki
(+386) 01 429 3333 / Prodaja
(+386) 064 273 405 / Servis
Lokacija trgovine Ljubljana
Iskalnik:

ASUS Extendable Routers

 

Mesh sistemi so danes postali nepogrešljiva oprema (WiFi routerji, s katerimi lahko razširite pokritost signala). ASUS je ravno na tem področju posvečal veliko pozornosti Mesh tehnologiji in ima na voljo veliko izbiro WiFi usmerjevalnikov, ki ne samo da podpirajo Mesh tehnologijo, ampak tudi izpolnjujejo vse zahteve in potrebe sodobnih uporabnikov po brezhibni izkušnji.
Situacije, s katerimi se srečujejo uporabniki so pravzaprav vedno ena in ista zgodba - zaradi različnih omejitev, naj si bo to slaba pokritost signala ali pa na to vplivajo običajni razlogi, kot so lokacija ali število prostorov ter seveda sami materiali, ki so v stenah in lahko motijo signal, morda debelina zidu, drugih ovir in nenazadnje sam položaj, kjer se nahaja usmerjevalnik vpliva na to, kakšno pokritost lahko pričakujete - in vedno znova ugotavljate, da ravno tista oddaljena soba, garaža ali celo terasa nima v redu signala, kar naknadno rešuteje z ojačevalci signala, ker je najcenejša in najbolj preprosta rešitev - kar največkrat to ni ali pa prinese dodatne omejitve.
Ojačevalci WiFi signala imajo tudi svoje slabosti, od tega, da morate imeti dva ločena omrežja, se ne povezuje iz enega omrežja v drugega brez prekinitev ali padca hitrosti (ali pa le-ta ne dosega maksimalne hitrosti), podobne nevšečnosti imajo običajni uporabniki tudi v primeru, ko povezujejo dva različna usmerjevalnika z namenom izboljšanja tako pokritosti, hitrosti ali in predvsem enostavne uporabe.
Kaj pa če obstaja, tudi za tiste manj vešče uporabnike elegantna rešitev ASUS AiMesh, ki vam lahko zagotovi vse to in še dodatne funkcionalnosti kot so popolnoma brezplačen AIProtection (zaščita omrežja), antivirusna programska oprema na vaši napravi, ki vas ščiti pred napadi in zlonamernimi poskusi vdora.
ASUS ima rešitev na voljo za vsak žep in vsako željo ter potrebo, saj ne le da imajo na voljo cel spekter usmerjevalnikov, ki pokrije vsako možno situacijo in kombinacijo,
Spodaj si poglej pestro ponudbo ASUS usmerjevalnikov in si izberi svojega z inovativno AiMesh tehnologijo.
Izbirate lahko med ASUS gaming usmerjevalniki, ki veljajo za najboljšo izbiro za najzahtevnejše uporabnike pa vse do ASUS ZenWiFi serije, če želite prefinjen in eleganten izgled naprave za vaš dom ali pisarno.

Sistemi s funkcijo razširljivega dosega so danes postali nepogrešljiva oprema (WiFi routerji, s katerimi lahko razširite pokritost signala). ASUS je ravno na tem področju posvečal veliko pozornosti tej tehnologiji in ima na voljo veliko izbiro WiFi usmerjevalnikov, ki ne samo da podpirajo funkcijo razširljivega dosega, ampak tudi izpolnjujejo vse zahteve in potrebe sodobnih uporabnikov po brezhibni izkušnji.

 

Kaj je "Extendable Range"?

Extendable Range oz. funkcija razširljivega dosega  povezuje več kompatibilnih ASUS usmerjevalnikov v eno celoto za vaš dom pod okriljem WiFi omrežja. Prilagodljiva in razširljiva tehnologija vam omogoča povezovanje različnih usmerejevalnikov z razširljivim dosega in dodajanje novih kadarkoli z namenom izboljšanja pokritosti*. Vse naprave v omrežju tako nudijo popoln dostop do vseh funkcionalnosti glavnega usmerjevalnika, vključno z gaming funkcijami, varnostjo in še več. Večina ASUS usmerjevalnikov že podpira funkcijo razširljivega dosega.

* Funkcija razširljivega dosega podpira 802.11k/v standard.

 

Situacije, s katerimi se srečujejo uporabniki so pravzaprav vedno ena in ista zgodba - zaradi različnih omejitev, naj si bo to slaba pokritost signala ali pa na to vplivajo običajni razlogi, kot so lokacija ali število prostorov ter seveda sami materiali, ki so v stenah in lahko motijo signal, morda debelina zidu, drugih ovir in nenazadnje sam položaj, kjer se nahaja usmerjevalnik vpliva na to, kakšno pokritost lahko pričakujete - in vedno znova ugotavljate, da ravno tista oddaljena soba, garaža ali celo terasa nima v redu signala, kar naknadno rešujete z ojačevalci signala, ker je najcenejša in najbolj preprosta rešitev - kar največkrat to ni ali pa prinese dodatne omejitve.

 

 

Ojačevalci WiFi signala imajo tudi svoje slabosti, od tega, da morate imeti dve ločeni omrežji, se ne povezuje iz enega omrežja v drugega brez prekinitev ali padca hitrosti (ali pa le-ta ne dosega maksimalne hitrosti), podobne nevšečnosti imajo običajni uporabniki tudi v primeru, ko povezujejo dva različna usmerjevalnika z namenom izboljšanja tako pokritosti, hitrosti ali in predvsem enostavne uporabe.

 

 

Kaj pa če obstaja, tudi za tiste manj vešče uporabnike elegantna rešitev ASUS funkcija razširljivega dosega vam lahko zagotovi vse to in še dodatne funkcionalnosti kot so popolnoma brezplačno varovanje (zaščita omrežja), antivirusna programska oprema na vaši napravi, ki vas ščiti pred napadi in zlonamernimi poskusi vdora.

 

 

ASUS ima rešitev na voljo za vsak žep in vsako željo ter potrebo, saj ne le da imajo na voljo cel spekter usmerjevalnikov, ki pokrije vsako možno situacijo in kombinacijo, ampak si lahko tudi glede na svoje želje izberete usmerjevalnike, ki podpirajo najnovejše in najhitrejše standarde brezžične tehnologije tako za strastne igralce kakor tudi stilsko oblikovane, ki bodo še dodali k izgledu vašega bivalnega prostora, hkrati pa boste brez skrbi, da je vaše omrežje varno in zavarovano.

 

 

Spodaj si poglejte pestro ponudbo ASUS usmerjevalnikov in si izberite svojega z inovativno funkcijo razširljivega dosega.

 

Izbirate lahko med ASUS gaming usmerjevalniki, ki veljajo za najboljšo izbiro za najzahtevnejše uporabnike pa vse do ASUS ZenWiFi serije, če želite prefinjen in eleganten izgled naprave za vaš dom ali pisarno.

 

ASUS RT-AX53U AX1800 Dual Band WiFi 6

ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Dual Band WiFi 6

ASUS RT-AX59U Dual Band WiFi 6 AX4200

ASUS TUF Gaming AX4200 Dual Band Router

ASUS TUF Gaming AX6000

ASUS RT-AX86U Pro DualBand WiFI 6

ASUS ROG STRIX GS-AX5400

ASUS ROG Rapture GT-AX6000 Gaming Router

ASUS ROG Rapture GT-AX6000 Gaming Router

ASUS ROG Rapture GT-AX11000 Pro Wifi 6

Vsi oddelki

Komponente
Grafične kartice
Procesorji CPU
Matične plošče
Pomnilniki RAM
Trdi diski, SSD
Optične enote
Napajalniki
Ohišja
Več...

Zasloni
OLED zasloni
MINI LED zasloni
LED zasloni
Dodatki za zaslone
Več...

Grafične tablice
Grafične tablice
Dodatki za grafične tablice
Več...

Pisarniška oprema
Drobni pisarniški pripomočki
Nalepke in folije
Papir
Več...

NAS sistemi
Več...

POS oprema
Čitalci črtne kode
Blagajniški predali
POS prikazovalniki
POS tiskalniki
POS računalniki
Več...

Razdelilci in zaščita
Več...

Navidezna resničnost (VR)
Več...


Prenosni računalniki
Izberi velikost prenosnika
Dodatki
Več...

Avdio/Video
Zvočniki
Bluetooth zvočniki
Hišni kino
MP3/MP4 predvajalniki
Multimedijski predvajalniki
Projektorji
Dodatki za projektorje
Projekcijska platna
Več...

Igralni pripomočki
Volani
Igralne palice
Igralni ploščki
Stoli
Mize
Več...

Šolske potrebščine
Šolske torbe in nahrbtniki
Nahrbtniki za vrtec
Peresnice
Več...

Strežniška oprema
Strežniški sistemi
Procesorji za strežnike
Hladilniki za procesorje
Matične plošče za strežnike
Pomnilniki za strežnike
Trdi diski za strežnike
Ohišja za strežnike
Napajalniki za strežnike
Več...

Apple
iMac
MacBook
Mac Pro
Mac mini
iPad, iPad mini
iPhone
iPod
Apple monitorji
Več...

Baterije
Originalne baterije
Kompatibilne baterije
Polnilne baterije USB
Več...

Oprema za streamerje
Več...


Namizni računalniki
Namizni računalniki
Delovne postaje
AiO (all in one)
Mini Pc/SFF
Barebone
Več...

Foto
Fotoaparati
Foto okvirji
Spominske kartice
Dodatki in oprema
Čitalci spominskih kartic
Več...

Tiskalniki in čitalniki
Laserski tiskalniki
Termosublimacijski tiskalniki
Brizgalni tiskalniki
Multifunkcijske naprave
Risalniki in ploterji
Velikoformatni tiskalniki
Čitalniki
Podaljšanje garancije
Več...

3D tiskalniki
3D tiskalniki
Potrošni material
Več...

Brezprekinitvena napajanja
Več...

Telefoni
Mobilni telefoni
Dodatki za mobilne telefone
Ovitki, folije in stekla
Več...

Storitve
Več...

Igralne konzole
SONY PlayStation igralna konzola
SONY PlayStation dodatki
MS Xbox igralna konzola
MS Xbox dodatki
Več...


Tablice in E-bralniki
Tablični računalniki
E-bralniki
Več...

Tipkovnice in miške
Tipkovnice
Kompleti
Presenterji
Miške
Podloge za miške
KVM preklopniki
Dodatki
Več...

Potrošni material
Mediji
Kartuše
Tonerji
Kasete
Več...

Mrežna oprema
Žična mrežna oprema
Brezžična mr.oprema
Mrežni kabli
Dodatki za mrežno opremo
Več...

Programska oprema
Operacijski sistemi
Pisarniški programi
Antivirusni programi
Grafični programi
Programi za strežnike
Več...

Kabli in adapterji
Kabli
Adapterji
USB tip C adapterji
Več...

Orodja
Rokavice
Več...

Akcijski kompleti
Več...